+86-760-87808162sales@gatesea.com

Produktkategori

Hjem > Nyheter > Innhold

Solar 4G kamera- og skogbrannsikring

Zhongshan GateSea Technology Ltd | Updated: Nov 09, 2017

Det er to typer brannforebygging, en er menneskelig forsvar og en er teknisk forsvar. Det menneskelige forsvaret er å overvåke observasjonstårnet, det er gjennom observasjonsplattformen å observere forekomsten av skogbrannen, bestemme stedet for brannen , rapporterer brannen, fordelene er at dekningene er større, effekten er bedre. Mangel på levekår i fjerntliggende skogområder uten vakttårn. Observasjonseffekter er begrenset av topografi, med liten dekning, døde vinkler og blanke, som ikke kan bli observert. Det er umulig å observere de store områder av brann, gjenværende brann og underjordisk brann. Torden og lynet kan ikke ses. Observasjonen er en metode som avhenger av opplevelsen av utkikk. Nøyaktigheten er lav og feilen er stor. Andre mennesker er truet av lyn, villdyr og skogens encefalitt.

Teknisk forsvar, er å bruke 4g trådløst nettverkskamera, fjernovervåking, etter installert kameraet, kan ikke være fjernovervåking skog, uansett hvor langt, så lenge han var i brann, kan vi se i overvåkingssenteret, finne brannen i tid, rettidig alarm, informer nærmeste personell om brannslukking.

Den største fordelen med Solar 4G-kameraet er uovervåket, trygt, miljøvern og energibesparende. Det er det beste valget for forebygging av skogbrann og det beste brannforebyggingsverktøyet!