+86-760-87808162sales@gatesea.com

Produktkategori

Solar drevet nettverk kameraet

Fordel fra den beste dekning fra din utendørs Trådløs sikkerhet kameraet er du kløe innlegge sunwebcam solar kameraet ikke rush det. Det er mye du trenger å vite før du får din utendørs overvåking det ned. Det er en annen historie-innendørs og utendørs innendørs, du har vegger og...

Product Details

Dra fordel av den beste dekning fra din utendørs Trådløs sikkerhet kameraet

图片1.png

Er du kløe satt isunwebcam solar kameraetIkke rush det. Det er mye du trenger å vite før du får din utendørs overvåking det ned.
Det er en annen historie-innendørs og utendørs
Innendørs, må vegger og tak å hyssing egne adaptere og svømmebasseng. noen spesielle bolig for disse, men utendørs? Utendørs Trådløs sikkerhet kameraet er perfekt for et sted. Fordi det er trådløst, kan du sette den hvor som helst du liker hvor du har en vantage visning med utganger og windows en person må forsvare den fra alle slags vær, ekstrem varme og nysgjerrig fugler.
Men hold det. En bakgård trådløs hjem sikkerhet kameraet er vesentlig forskjellig fra min innendørs overvåkingskamera bare fordi har å få større rekkevidde, ca 24 føtter, og bør være kraftig nok til å ta bilder i lite delikat. Innendørs kameraer blir hjulpet av innendørs belysning så det er ikke noen grunn til å få kraftig innendørs kameraer.
I mellomtiden bør kameraer utendørs være ekstra kraftig å ta bilder fra en avstand pent lite lys. Dette er å være dine betraktninger når du finner deg selv tenker på å sette opp en utendørs sikkerhetskamera for hjemmet. Nå som du vet hva går ved ha et utendørs sikkerhetskamera, vil ikke ser ut for beste tilpassing være for intens. Trådløst, men også hvordan det fungerer?
Fortsatt lurer på hvordan det fungerer uten disse folk ledninger? Utendørs Trådløs sikkerhet kameraet har en innebygd sender og dekke smykker. video person. En gang installert, sender den videosignaler noen bestemt frekvens til mottakeren, som direkte koblet til en sikkerhetsovervåking inne i huset. Dette er drevet av batterier må lades med jevne mellomrom eller disse kan komme gjennom å ha et ekstra batteri som får klar når du trenger disse produktene.
Hvis du har valgt pan-vipper utendørs Trådløs sikkerhet kameramodell du har et bredere spekter av dekning og med et eksternt system, du er i stand til pan og tilt kameraet uten å måtte tilbakestille kapasitet utenfor du eller klatrer opp dekselet. Du kan kontrollere endringer via mobiltelefon eller bærbar PC.
Disse kameraene har kameraet høyttalere gjør det mulig å kommunisere på personen venter på dørstokken uten å utsette deg selv om du ikke limt din TV eller skjerm, kameraene har forslag sensing mekanisme som varsler deg til bevegelsen. Faktisk fordi ganske kostbar, etter at alle med alle disse formidable funksjonene, det keepin tankene markedsføring.
Solar drevet fargen kameraet eliminerer hyppige batteriet opplading. Dagtid, dette utendørs Trådløs sikkerhet kameraet er avhengig av solenergi og verden kvelder, sine batterier ta kontroll over. Så det er uavbrutt utendørs overvåking for ditt eget hjem, men videre vil det kunne ta levende bilder under 3 Lux eller tiltak av belysning. Ta note det det sammenheng med kamera anbefales ikke hvis du finner en kilde til energi i nærheten.

图片2.png

Her er festet Spesifikasjon og dataene for solenergi kamerasystem, hvilke er teste i Zhongshan, Guangdong, Kina. (områdeplasseringen test er 22.52'N, 113.38' E og den gjennomsnittlige årlige Sol ligger 3,5 timer). Du kan som en referanse i ditt land.

Teknisk informasjon

Modell:GSB-100W

Operativsystemet

embedded Linux

Prosessor

HI3518E (1.0, 1.3 MP)
HI3518C(2.0MP)

Bildesensoren

1.0MP:1 / 4" 1.0 megapiksler progressiv CMOS-sensor
1.3MP:1 / 3" 1.3 megapiksel progressiv CMOS-sensor
2.0MP:1 / 3" 2.0 megapiksler progressiv CMOS-sensor

IR-CUT

støtte

Linsen

C/CS 4mm 3 Megapixel fast linse

Minimum belysning

0,01 lux

Komprimering standard

Lydkomprimering

G.726/G.711 (standard er G.711)

Komprimert transportdataflyten

32kbps-6 Mbps, kan selv definert, standard er 2536 Kbps

Funksjonen

Lagring

Maks 128G Micro SD-kort

Bevegelsesdeteksjon

kan angi 4 uavhengige oppdagelsen området (følsomhet er 1-100 justerbar)

Alarm kobling

sende bilder til kalt postkasse; laste opp bilder og video til FTP
serveren; bilder og videoer til SD-kort

4G-funksjonen

Støtte FDD-LTE, TDD-LTE, WCDMA / HSPA +, TD-SCDMA, GSM/GPRS/EDGE

Vanlige spesifikasjon

Pakke

4G WIFI kamera
Solcellepanel

Totalvekt

14.5 KG

Pakken størrelse

72 × 23.5 x 76 cm

Fungerer temperatur

-20℃ ~ + 55℃

Arbeider fuktighet

10% ~ 95% RH

Strømforsyning

DC12V 2A

Beskyttelse utvalg

IP66

strømforbruk

3W (IR LED: Off); 15W (IR LED: PÅ)


Hot Tags: Solar drevet nettverk kameraet, produsenter, leverandører, beste, kjøpe, billig, pris, for salg
Beslektede produkter
Inquiry